Trouwringen

Jos Bergsma heeft ringen van uiteenlopende exclusieve merken. Ook ontwerpt en maakt Jos Bergsma exclusieve ringen geheel naar uw wens. 

Kom eens bij ons binnen om u te oriënteren. 

Gettman-dealer-Amsterdam-Jos-Bergsma-edelsmederij-juwerlier

Gettmann trouwringen

Duo of Love trouwringen worden gemaakt door Gettmann

Gettmann trouwringen is een onderdeel van Gerstner trouwringen. De collectie van Duo of Love wordt gemaakt door Gettmann. Deze vakmensen maken prachtige ringen met de nieuwste technieken. Dit Duitse merk maakt ringen van een hoge kwaliteit, maar dan net iets lichter uitgevoerd. Dit merkt u terug in de prijs. Die is dan ook een stuk voordeliger. In onze winkel hebben we een mooie collectie samengesteld. U kunt kiezen uit geelgouden, witgouden, bicolor of roségouden trouwringen.

Herenring gratis? Bij ons altijd scherp geprijsd!

De Duo of Love collectie staat bekend om de aktie: herenring gratis tijdens een bepaalde periode. Wij kunnen u de trouwringen van Gettmann het hele jaar door aanbieden voor een zeer scherpe prijs!

De trouwringen van Gerstner staan al jaren voor hoogwaardige kwaliteit. Naast de basic collectie heeft Gerstner ook een luxe lijn met opvallende designs. Gerstner onderscheid zich hiermee van andere leveranciers en geeft hiermee het merk een eigen gezicht.

De gouden trouwringen van Gerstner zijn leverbaar in 9, 14 en 18 karaat goud, platina of palladium. De basis modellen zijn daarnaast nog geheel aan te passen naar jullie wensen. Zo kies je zelf in welke kleur(en) je de ringen laat leveren en kan je desgewenst het aantal of de vorm van de diamanten aanpassen. De mogelijkheden met deze collectie worden hiermee enorm!

Nog vragen over de collectie van Gerstner? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Zelf je trouwring samenstellen?

Dat kan nu via de Trouwringenconfigurator van Gerstner.