Zeilstraat 23 - 1075 SB Amsterdam
tel: 020-6790297
Facebook

TW Steel Maverick

DE 'MAVERICK' COLLECTION

OPRUIMING VAN DE LAATSTE MODELLEN MAVERICK!!

OP=OP!!


 

VINTAGE INSPIRED

 

Wat bij de Mavericks direct in het oog springt is de cleane look van het fonkelnieuwe kast design. Ook de keuze tussen een klassieke Milanese band en een zeer exclusieve vintage inspired lederen band leveren een grote bijdrage aan de imponerende uitstraling. Niet te vergeten de waanzinnig mooie dieptewerking dat gerealiseers wordt door de uitgespaarde markers in de bovenste laag van de dubbellaagse 'sandwich' wijzerplaat (alleen voor de horloges met lederen band). Stuk voor stuk leuke en verassende features!

 

De collectie omvat 21 modellen verkrijgbaar in 45 en 48 mm kast doorsnede:

  • Zes designs met een vrij verstelbare Milanese band
  • Vijftien designs met een premiumkwaliteit lederen bandf, afgewerkt met opvallende dikke stiksels en voorzien van een handzame Capsa/Quick Change Construction
  • Een stoere zwarte PCD coating op de MB31-36 & MB41-46 modellen
  • Gehard mineraal kristal en waterdicht tot 10ATM/100 meter
  • Gefabriceerd uit de allerhoogste kwaliteit staal
  • Geproduceerd volgens de Zwitserse kwaliteitstandaarden
  • voorzien van precisie uurwerken

De modellen uit deze collectie zijn beschikbaar in drie verschillende uurwerken: een Miyota 3-hand 2417, een Miyota Chrono 6S21 'Big Caliber' en een Automatic NH35 Seiko precisie uurwerk.

 

De prijzen van de horloges met stale band lopen uiteen van € 289,- tot en met € 549,-. Met lederen band liggen de prijzen tussen de € 329,- en  € 639,-. De uitgebreide collectie biedt veel diversiteit en een ruime keuze. 

De horloges zijn in onze winkel of via onze webshop verkrijgbaar.


MAVERICK